Huisarts zag patiënt overlijden na vaccinatie: ‘Je moet het heel serieus nemen’

  Weergaven 439,996

1Twente Enschede

2 maanden geleden

Het corona-vaccinatieprogramma is onder grote druk tot stand gekomen en meer politiek gedreven dan wetenschappelijk verantwoord. Dat vindt Bart van Tienen, huisarts in Enschede. Afgelopen dinsdag overleed een patiënt van hem, na vaccinatie met het Moderna-vaccin. Een oudere, maar gezonde patiënt. Van Tienen had al vragen, en die zijn er niet minder op geworden.
Volg ons voor het laatste nieuws uit Enschede en omgeving:
1twente.nl/enschede
1TwenteEnschede
1TEnschede
nlfast.info

Reacties
Crista Veenstra
Crista Veenstra Dag geleden
Ik weet hier al 13 rond Zwolle die dood zijn na de spuit.......dat is in het hele land ongeveer 2000 mensen.......wordt wakker. We zitten nog in de test fase...........
Benny Adam
Benny Adam 2 dagen geleden
Ben benieuwd hoelang het duurt voordat PowNews voor z'n praktijk staat met aluhoedje framing
Marianne Louise VICTORY
Marianne Louise VICTORY 2 dagen geleden
16 mensen overleden na vaccinatie 😢Als er OBDUCTIE plaatsvond dan was dat duidelijk vastgesteld .de doodsoorzaak klopt dus niet.!!!Integere huisarts en EERLIJK en OPRECHT .!
Hassania Kemmelings
Hassania Kemmelings 2 dagen geleden
90 jaar
Rianne Westerink
Rianne Westerink 3 dagen geleden
En als mensen overlijden na het vaccineren zeggen ze " onder liggend lijden " dus er zijn veel meer oudere mensen overleden "
Rianne Westerink
Rianne Westerink 3 dagen geleden
Wat een respect, zo eerlijk zo duidelijk en zo waar! Respect!
ilsejanki
ilsejanki 3 dagen geleden
Duidelijk goed hoor
Ronald Buskens
Ronald Buskens 3 dagen geleden
Zie hier het betoog aan de Senate HHS Committee in Texas van dr. Prof. McCullough, internist, cardioloog en hoogleraar aan de Medicine School, Texas over 'the miracle of the blind spot versus low hanging fuit'', zoals hij dit noemt. Zijn betoog - nlfast.info/head/snOqzGzNkZSfgIY/video - komt erop neer, dat er door niemand en niets in de hele wereld wordt gedaan in de periode tussen het positief getest worden voor Covid-19 en wel of geen opname in het ziekenhuis in de loop van de tijd. Van de half miljoen mensen, zegt McCullough, die in Amerika zijn overleden aan Covid-19, zou 85% (!) het overleefd kunnen hebben door inname van hydroxycholoquine, invermectine, vitamine C, D, enzovoorts. Maar, zegt hij, dat werd niet gedaan, iedereen en alles had/heeft een blinde vlek en men stuurde de mensen naar huis zonder enige informatie en/of medicatie in afwachting van welke kant het kwartje op zou vallen: in de loop van de tijd langzaam of nauwelijks herstellen, of opgenomen worden in het ziekenhuis met het grote risico dan alsnog te overlijden omdat het virus al zijn werk had gedaan. Dus, dokter Elans en anderen met hem, geef ik gelijk.
Bob van den Bosch
Bob van den Bosch 4 dagen geleden
Goede arts . Net als mijn huisarts die vaccinatie afraad als je gezond bent en gewoon covid overleefd
Gen transporter
Gen transporter 5 dagen geleden
Tweede Vaccinatie na AZ gaat net als in Frankrijk straks ook met iets anders want ze moeten hun reputatie hoog houden in de UK .
K Banis
K Banis 6 dagen geleden
En de nieuwe technologie levert ook veel vraagtekens, die zeker op lange termijn nog niet beantwoordt zijn!
Esther Kapinga
Esther Kapinga 6 dagen geleden
Collega, ik ben trots op u. Gods zegen
PrincessAfrica3
PrincessAfrica3 Dag geleden
Amen zeker
Ken de hen En Tucky de haan
Ken de hen En Tucky de haan 7 dagen geleden
Beetje jammer dat deze huisarts het nog steeds een pandemie noemt. Zelfs na te weten dat criteria is bijgesteld om gecategoriseerd te worden als pandemi.
Ken de hen En Tucky de haan
Ken de hen En Tucky de haan 7 dagen geleden
Doodsoorzaak kan alleen door een pathaloog anatoom vast gesteld worden. Niet in één oogopslag door een arts
willem warbout
willem warbout 8 dagen geleden
Inmiddels al wereldwijd meer sterfgevallen door de experimentele pseudo vaccins dan dat er zieken waren van de coronagriep die duurde tot april 2020.
Irene Koper
Irene Koper 9 dagen geleden
Er zijn zoveel meningen . Ben wel benieuwt wat men vind van de NLfast Chanel van de KNAW, “ Het nieuwe coronavirus en de feiten over vaccinatie”...(?) Die mensen lijken te weten waar ze over praten 🤷‍♀️? Ook artsen ect...
Ellen laehnemann
Ellen laehnemann 9 dagen geleden
An amazing interview. This doctor has his patients best interest at heart. I totally agree with his statements. Thank you for sharing this important information and questioning the validity of this vaccine in the long run.
STARDUST
STARDUST 10 dagen geleden
Ook respect voor Dokter Louise Hagendijk. Ook zij heeft grote vraagtekens gezet met een heel heldere onderbouwing.
STARDUST
STARDUST 10 dagen geleden
Eindelijk. ✌✌✌✌✌Wat zou ik hem graag als huisarts willen. Maar dat goede/objectieve onderzoek, waar hij het over heeft, om fake nieuws uit te sluiten...... wie kan dat gaan doen? Zodra er een tegenargument wordt opgeworpen of zorg, komt er weer een nieuwsbericht dat het is onderzocht en dat het veilig is. Wie kun je nog vertrouwen... ik zou zeggen: gebruik je gezond verstand in deze. Bedankt voor deze video!
toirtaP ekawA
toirtaP ekawA 11 dagen geleden
Je springt als gezond mens zonder parachute uit een vliegtuig en sterft aan covid.... Je bent gezond en krijgt een covid vaccinatie en sterft aan een natuurlijke dood.... JA ZO KAN IK HET OOK WEL!! LOCKDOWN SCHEMAATJES MAKEN....
Arjen Jongsma
Arjen Jongsma 11 dagen geleden
Bart van Tienen is een wappie-arts. Een prutser.
karine vansteenkiste
karine vansteenkiste 11 dagen geleden
Moet je gevaccineeerd worden als je Al corona kreeg da heb je toch antistoffen
Wilma Olthof
Wilma Olthof 12 dagen geleden
Ik denk dat er veel meer ouderen zijn gestorven na vaccinatie maar ze zeggen dan dat het ergens anders door kwam
Yvonne jackson
Yvonne jackson 13 dagen geleden
Respect voor deze huisarts
Marianne Keizerwaard
Marianne Keizerwaard 13 dagen geleden
wat een geweldige heldere uitleg van een verstandige huisarts, waren ze allemaal maar zo.....
Cor Swart
Cor Swart 13 dagen geleden
de mensen die zich laten vaccineren, doen dat vooral uit angst voor corona, de mensen worden bang gemaakt
Guardianbabe Nvt
Guardianbabe Nvt 14 dagen geleden
JE WEET DAT ER TROEP IN ZET DAAROM GEBRUIK JE HET ZELF NIET, DUS WILLEN PATIENTEN DE VACIN EN JIJ BENT GEEN HITLER BEVOLKINGSMOORDENAAR DAN ZEG JE MAAR TEGEN JE PATIENTEN ZOEK MAAR EEN ANDERE IDIOOT DIE JOU DIE ZOOI IN SPUIT MAAR IK HOEF NIET MIJN GEWETEN NAAR DE KLOTEN TE HELPE MEE GEWERKT TE HEBBEN AAN EEN MASALE OVERBEVOLKINGS UITROEING.................
Ronnie V beelen
Ronnie V beelen 17 dagen geleden
Deze huisarts wil ik ook!
VogelVlieg
VogelVlieg 17 dagen geleden
Zegt welkom waar hij zelf is uitgednodigd
Erik Berg
Erik Berg 17 dagen geleden
Daarom...ze kunnen hoog en laag springen. Maar zolang er nog steeds feiten worden tegen gesproken door wetenschappers en politici. laat ik mij niet vaccineren. Pas als echt duidelijk is wat de de consequenties zijn. Wat werkelijk de bijwerkingen zijn. En duidelijk is ..dan zal ik zeker erover na denken. om mij wel te laten vaccineren. Inmiddels weet ik uit ondervinding dat we niet te maken met een 'griepje' En heb al 3 gevallen van dichtbij moeten mee maken om te weten dat corona bestaat.
Apestaartje Geluk
Apestaartje Geluk 17 dagen geleden
Pffffffft dat is toch de hele clou waarom wij allemaal in lockdown etc moeten? ..... vanwege de kwetsbare oudjes? De rest heeft nergens last van.
Apestaartje Geluk
Apestaartje Geluk 17 dagen geleden
Het vaccin is NIET geregistreerd zoals normaal gebeurd. Het is tijdelijk toegelaten, na fase een en twee te hebben door lopen. Het is nu pas in de testfase op mensen/ dus de wereldbevolking! Deze fase duurt nog drie jaar - tot 23-12-2023.....
The News Channel
The News Channel 17 dagen geleden
40 graden koorts kan je niet makkelijk aan mensen ik was 15 jaar oud en had 40 graden koorts daar was ik bijna aan overleden. Ouderen moeten dit vaccine niet nemen !!!
NoDaut
NoDaut 18 dagen geleden
Echt erg he.... Op de kanaal van blckbx staan er ook hele goede video's/interviews. Zou die zeker even kijken en goed beluisteren. Zitten hele interessante onderwerpen bij.
The Oenemeloen
The Oenemeloen 18 dagen geleden
Wat een lul ... zelfs ik kan alle documentatie over de 'vaccinaties' vinden. Echt alles. Het is ook niet goedgekeurd als vaccine!!
Elizabeth
Elizabeth 18 dagen geleden
Als dit geen projectie is....lul.
Alleen Liefde
Alleen Liefde 18 dagen geleden
Wat een klets.
WimPep
WimPep 18 dagen geleden
Mensen aan corona overleden in 2020 plus de mensen aan de griep overleden in 2020 is minder dan in 2018 alleen aan de griep dood gingen. Wat lult hij nou met zijn vele doden?!
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman 19 dagen geleden
Kijk naar de cijfers, mensen. Dit is een oorlog tegen een dodelijk virus en in iedere oorlog vallen slachtoffers. Deze 90 jarige vrouw heeft er in ieder geval geen last van. Ik teken voor die leeftijd. Mijn moeder heeft een jarenlange lijdensweg moeten afleggen. Deze vrouw niet.
Blamzy
Blamzy 19 dagen geleden
1 tot 1.5 procent is maar opgenomen in het ziekenhuis waarvan 0,25 procent op de IC is beland. Staat gewoon op de website van het RIVM.
PaulLonden
PaulLonden 20 dagen geleden
Omdat er ook uitzonderings gevallen zijn dat iemand van ieder ander medicijn bijwerking kan overlijden ? Wat niet uitsluit dat dit allemaal gecontroleerd moet worden . Voorlopig zijn er normaliter helder denkende mensen die zelfs willen voorpiepen om deze vaccinatie te krijgen........Hoe zit dat met al die honderduizenden die allerlei vaccinaties nemen voordat ze aan een wereldreis beginnen ? Sommigen spinnen goed garen aan deze paniek zaaierij ..... Net zoals in ieder ander beroep kunnen huisartsen soms ook de plank mis slaan ?
Brakkeleer Thuis
Brakkeleer Thuis 20 dagen geleden
Kunnen lullen wat ze willen maar ik laat me absoluut NIET vaccineren! Laat die goedgelovige wappies zich maar lekker vol spuiten met die troep.
L.J. Vida
L.J. Vida 20 dagen geleden
Hele goede arts 💪🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
afterraincomessun
afterraincomessun 20 dagen geleden
mijn oude klok die kapot is staat toch twee keer per etmaal gelijk.
Majo Flinterman
Majo Flinterman 20 dagen geleden
Het wordt tijd dat de mensheid zich gaat realiseren dat er niet zoiets bestaat als een door ons maakbare wereld.
pink martini
pink martini 20 dagen geleden
Onafgezien ze een spuitje hebben gekregen of niet, zal op een groep van honderd, niet al te gezonde negentigjarigen er zeker eentje overlijden binnen de week. Hij had beter ook wat statistiek gestudeerd ...
Jeannine De Maeseneer
Jeannine De Maeseneer 21 dag geleden
Dank u hartelijk voor deze uitzending. Ik kan mijn moeder en grootmoeder maar moeilijk overtuigen om niet gemanipuleerd te worden om overhaast te handelen gebaseerd op de officiele media. Ikzelf had al gelijkaardige engelstalige berichten op internet gevonden maar als ik hen trachtte te informeren geloofden ze mij niet. Nu met dit filmpje kunnen ze zelf een echte Nederlandse huisarts in de Nederlandse taal horen vertellen wat ze moeten weten voor ze beslissen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie moed !!! Groeten uit Belgie.
Eddie de Vlugt
Eddie de Vlugt 23 dagen geleden
Als er make up op de markt gebracht gaat worden, of een nieuw soort Shampoo, dan gaat dat eerst door een hele zware test. Die test duurt een paar jaar. Het word getest op dieren, en op mensen. Dit Vaccin dat nu ontwikkeld is, dat is een prestige project. men wil de eerste zijn, om heel veel geld te verdienen. Het daadwerkelijke doel komt op de 2 e plaats. Dit vaccin is niet genoeg uitgetest.
FBAV
FBAV 24 dagen geleden
Ja ok, maar hij lalt er nogal politiek correct omheen. Dit vaccin (gentherapie) is NIET daadwerkelijk goedgekeurd. Het is vanwege de haastige spoed tijdelijk en voorwaardelijk VRIJGEGEVEN, en de voorwaarden zijn dat elk geval waarin potentieel een bijwerking optreedt nauwkeurig gemeld en geregistreerd wordt en elke ingeente persoon nauwlettend wordt gevolgd omdat (in elk geval in het geval van Pfizer) de fabrikant ook duidelijk heeft aangegeven dat er onvoldoende testgegevens zijn en dat in dit geval in de praktijk moet blijken hoe die testgegevens moeten verder vorm moet krijgen. In andere woorden; in plaats van officieel wetenschappelijk te testen, wordt Jan en Alleman gebruikt om verder te testen met verhoogd risico. Pfizer en BioNtech hebben ook duidelijk aangegeven aan welke groepen mensen dit vaccin niet aangeraden wordt.... En dat komt erop neer dat alleen gezonde mensen gevaccineerd zouden mogen worden. Voor mensen die onder behandeling zijn of zijn geweest in combinatie met medicijnen is het af te raden om zich te laten inenten, althans volgens de richtlijnen van Pfizer en BioNtech. Voor zover bekend stelt Moderna die richtlijnen NIET, maar er bestaat in Nederland geen keuzemogelijkheid voor welk vaccin iemand wil nemen. Het is allemaal "het vaccin" en er wordt gedaan alsof men niet beter weet omdat er te weinig gegevens zijn. Maar om een vaccin of mRNA injectie te geven "goedgekeurd" omdat er te weinig gegevens zijn over veiligheidsrisico's betekent dat je beter zou moeten weten. Ook deze huisarts. Dit zou niet moeten kunnen!
Kimberley Van Bommel
Kimberley Van Bommel 24 dagen geleden
Ik kom niet uit Twente, ik woon zelf in Zuid-Holland en zag deze video toevallig voorbij komen. Maar wat een eerlijke huisarts. Zo zouden er meer moeten zijn.
Marco
Marco 2 dagen geleden
Ja maar de meeste durven het niet zijn bang.
wallythewhale
wallythewhale 24 dagen geleden
Ben zelf een zorgverlener en ik ben helemaal akkoord met deze arts. 4 maanden geleden stond in Belgische kranten te lezen dat bijna de helft van de artsen weigerde zich te laten vaccineren, en het vaccin bij patiënten te plaatsen. Vandaag, 4 maanden later, zijn alle artsen ineens voorstander van het vaccin. Dit komt allemaal door extreme externe druk van hogerhand. We weten heel veel niet. Onder andere het effect van vaccins op een foetus, of op ons immuunsysteem. Ik word langs alle kanten onder druk gezet om de prik te krijgen, maar geef niet toe. Ik heb een kinderwens, en weiger daarom het vaccin
Jla D
Jla D 24 dagen geleden
Mijn schoonmoeder is 93 hart patiënt dementie enzv gevaccineerd en leeft nog steeds gelukkig
Grigoris Deoudis
Grigoris Deoudis 24 dagen geleden
If they don't sell a certain amount of the vaccines, there's a clause for them to pay... therefore they have released the dog's of the nation to scare the sheeple... #ProveMeYouAreNotASlave
Richard Harting
Richard Harting 24 dagen geleden
Wanneer komt er nu een rapportage van een huisarts over een COVID patient die overleden is omdat hij een vaccin weigerde? Hoe tragisch ook, je moet niet de hoge uitzondering tot regel gaan verheffen.
worfoz
worfoz 24 dagen geleden
Dat is de clou, tot China het virus OPEIST, kan je bij niemand klagen als je covid krijgt, het is "natuur" als je aan het virus doodgaat. MAAR een vaccin is een product, dus gelden er andere regels. Mensen overlijden, er is geen wetenschappelijk bewijs voor een relatie met de vaccinatie, de huisarts doet hysterisch en onwetenschappelijk. Het is appels en peren, natuur versus product maar 16.000 Covid doden versus 1 misschien aan vaccinatie gerelateerd geval, de arts doet aan politiek en angst zaaerij
Rik Janssens
Rik Janssens 25 dagen geleden
Meer dokters en wetenschappers zouden hun mond opentrekken zoals deze held.
worfoz
worfoz 24 dagen geleden
Doen ze allemaal, maar tegendraads en onwetenschappelijk paniek zaaien is niet heldhaftig. elke dokter en wetenschapper debateert altijd, maar wel op niveau
Bouser WoW
Bouser WoW 25 dagen geleden
hugo zecht dat oenderzoek doen naar vaccinatiedoden, complot therorie is,, word wakker!!! schapen
Saskia Creations
Saskia Creations 25 dagen geleden
Ik vind het zo gek. Corona maatregelen moeten omdat anders kwetsbare oudere mensen hierdoor de extra duw krijgen om te sterven en daarom vaccineren we ze maar vervolgens word er dan bij een dode gezegd ach ja ze waren oud dan is het logisch dat ze overlijden kunnen na vaccinatie. Sorry ik ben de logica kwijt hoor.
WillssFX
WillssFX 25 dagen geleden
Indrukwekkend, ik realiseerde me dat het geheim van het verdienen van een miljoen is sparen voor een betere investering. Ik zeg altijd tegen mezelf dat je die nieuwe Aston Martin of die vakantie in Hawaï nog niet nodig hebt en die mentaliteit helpt me om meer geld te verdienen met investeren.
Thomas Jackson
Thomas Jackson 25 dagen geleden
Investeren met mevrouw Valeri Ivanova heeft mij en mijn familie vreugde gebracht, ik heb zoveel rendement ontvangen van mijn kleine bedrag dat ik besloot te investeren en ik ben dankbaar.
Taylor Anderson
Taylor Anderson 25 dagen geleden
Mevrouw Valeri Ivanova Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel elke keer dat ik mijn winst van uw bedrijf ontvang, ik ben u uiteindelijk dankbaar mevrouw. Handel met mevrouw Valeri Ivanova Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.
Wilson Moore
Wilson Moore 25 dagen geleden
Nogmaals allemaal dank aan mevrouw Valeri Ivanova die de reden is geweest voor mijn geluk vandaag, het leven van de handel was nooit gemakkelijk voor mij. Verschillende verhalen van verschillende accountmanagers. Tot ze boven water kwam
Davis Miller
Davis Miller 25 dagen geleden
Nogmaals allemaal dank aan mevrouw Valeri Ivanova die de reden is geweest voor mijn geluk vandaag, het leven van de handel was nooit gemakkelijk voor mij. Verschillende verhalen van verschillende accountmanagers. Tot ze boven water kwam
Smith Brown
Smith Brown 25 dagen geleden
Elke handelaar die 100% wint, weet niet wat ze doet. Waarom? Omdat het allemaal speculatie is, geraden hoewel intelligent gedaan door een professional. Om dit soort winst te maken, moet u zeker weten hoe de markten morgen zullen evolueren, en niemand heeft die macht. Voor beginners is mijn advies om een ​​professional voor je te laten ruilen of een mentor te krijgen. Ondanks mijn 3 jaar ervaring maak ik nog steeds gebruik van een professionele handelaar. Mevrouw Valeri Ivanova, zal geen belachelijke opbrengsten prediken en zal u echt begeleiden bij het handelen.
S. de Vries
S. de Vries 25 dagen geleden
Als je alleen een eerste prik gehad hebt van AstraZeneca vaccin, en nu niet meer de tweede neemt, wat zouden dan de gevolgen daarvan zijn? Als er iemand is die daar meer weer over weet, hoor ik het graag. Alvast bedankt.
S. de Vries
S. de Vries 25 dagen geleden
Waarom hebben we niet zulke huisartsen in Amsterdam. Echt de meest waardeloze artsen die zichzelf enorm geslaagd vinden. Neem hier een voorbeeld aan zou ik zeggen.
Janey Bakarbessy
Janey Bakarbessy 25 dagen geleden
Snel geregistreerd. Ik vind het heel goed dat hij als huisarts zorgen maakt. Moeten er meer van worden. Lareb is geen zuivere bedrijf. Lees aub het boek van Peter C Gøtzsche en Dick Bijl je ogen worden geopend en hoeveel fabrikanten alles verdoezelen en het kabinet en het RIVM er zelfs aan mee doet! Ik zou graag van u het onderzoek willen weten op welk onderzoek dit eerder heeft plaatsgevonden? En wat zit er precies in dit vaccin. Het zijn er maar '15' het zou je moeder, oma of vrouw zijn.
R D
R D 26 dagen geleden
''Ik zit hier op persoonlijke titel'' Wat een onzin, hij zit daar gewoon als huisarts en verteld over zijn overleden patiënt.... Verder wel een goed interview. (koorts is trouwens een van de mogelijke bijwerkingen van Morfine)
Dashboard coach
Dashboard coach 27 dagen geleden
dat kan, is gewoon voor alle vaccenes , ook klein kinderen overleden van dit chemische spoel, wie wilt mag het spuiten maar dat gaat gene aantasten en gaat naar volgende generaties, en wie weet ,wordt je juist zwaak tegen de volgende virus. wij zijn zonder vaccines tot jaren 60 gereed, en toen er waren ziektes vrij null , kwamen vaccines programmas aan :) wat een toeval en wat een toeval dat alles wordt goedkoper behalve zorg terwijl die vrouw van 90 had geen ziektes zoals vele.
Steve s
Steve s 27 dagen geleden
Voor degenen die ook software hebben geschreven. Een kleine regel software fout en je hele script zal niet meer werken. Wij gaan nu met een welliswaar klein stukje mrna het menselijke DNA herschrijven om een covid 19 achtige marker aan te maken waar de afweer op reageert. Wat gaat deze coderings verandering doen met ons menselijk script op de lange termijn. Helaas, zullen we dat pas op termijn weten als die regel script de menselijke software van slag gaat brengen? Alleen is er geen reset /back to original script.. Mobile Human ssh paste.
cris konen
cris konen 27 dagen geleden
Vacsine dodelijker als heroïne ?
Lowbrow Rodeo
Lowbrow Rodeo 27 dagen geleden
Dit hadden we kunnen verwachten. Als ouderen al overlijden door de griep, dan ook door het mild ziek worden van een vaccin.
Levenslang Gezond
Levenslang Gezond 28 dagen geleden
Wat een lulverhaal en wederom het bewijs dat artsen totaal geen verstand hebben van gezond blijven! Zijn uitgangspunt is het geloof in het gebrachte sprookje. Daarmee wordt zijn relaas gedegradeerd tot eveneens een sprookje. Artsen, worden, als stroman/vrouw als verlengstuk van de farmacie, simpelweg ingezet om de depopulatie te bewerkstelligen. Bedankt "dokter", wederom een mens vermoord...
Pauline Brus
Pauline Brus 28 dagen geleden
het is een natuurlijk overlijden omdat koorts na vaccinatie een normale bijwerking is???? Hoe krom is deze wereld?
Karel-Lodewijk verdonck
Karel-Lodewijk verdonck 28 dagen geleden
Je kan deze zaken alleen maar op een statistische manier benaderen. Vaccineren kost levens, je immuun systeem zal normaal gezien (hopelijk) reageren op een vaccin en bij heel kwetsbare mensen of door een combinatie van verzwarende omstandigheden kan dit gevaarlijk zijn. Maar niet vaccineren kost ook levens en de huidige data toont aan dat dit veel meer levens kost. En waar is dat onderzoek dat aantoont dan het griepvaccin de kans op griep verminderd met 2%-6%, want volgens mij is de consensus toch in de orde van 40% ? En het vervolgonderzoek is volgens mij gewoon volop gaande.
Monique L. van Leeuwen
Monique L. van Leeuwen 28 dagen geleden
Chapeau🎩... dokter Bart ik heb groot respect voor u! U maakt het verschil!!! Graag veel meer echte dokters zoals u!🙌🏼 F%$#^&k de vaccinaties!!!!
GooiDeWappies HetLandUit
GooiDeWappies HetLandUit 28 dagen geleden
En heeft hij toevallig ook in zijn eigen praktijk onderzoek gedaan hoeveel patiënten door zijn wappiegedrag zijn overleden? Want daar hoor je hem niet over. Levensgevaarlijk deze man. Huisarts onwaardig. Hij speelt met levens!
Mies Menses
Mies Menses 27 dagen geleden
Nee jij bent de leukste thuis. Dom wezen
GooiDeWappies HetLandUit
GooiDeWappies HetLandUit 28 dagen geleden
Effe serieus. Dit noemt zich een huisarts. Deze wappie is nog gevaarlijker dan 100 wappies op het Malieveld. Ik zou als ik patiënt was bij hem meteen hard weglopen naar een andere praktijk. Deze persoon gaat wel over jouw gezondheid. Verschrikkelijk!
Frank van Esdonk
Frank van Esdonk 28 dagen geleden
Wat een degelijk verhaal heeft deze man. Geen sensatie zoeker. Geen man met een houding van kijk mij eens. Met respect voor anders denkenden. Geen schopper tegen alles wat maar door de overheid bedacht wordt omdat het zo populair is om 'tegen' te zijn. Maar juist een heel duidelijk en degelijk, objectief verhaal. Zeer gewaardeerd!
Bert
Bert 28 dagen geleden
Voor mij klinkt het als een arts die zich probeert in te dekken door overdreven bezorgd te gaan doen over noodgedwongen procedure versnellingen die nu eenmaal nu niet anders kunnen. Het is immers een patient van hem en dus ook onder behandeling bij hem. Hij hoort rekening te houden met haar situatie en te weten dat een val plus morfine gebruik verstrekkende negatieve gevolgen heeft voor de weerstand van een 90 jarige patient. Hij had moeten weten dat zij voor NU een veel groter risico heeft bij deze inenting. Voor mijn idee heeft hij zijn werk verzuimd en niet verantwoordelijk gehandelt met deze patient. En het nu afschuiven naar twijfels over versnelde procedures neemt niet weg dat hij onverantwoordelijk heeft gehandeld door niet eens te hebben nagedacht over of dit bij bepaalde patienten nu een extra risico geeft.
Kenzo Tjon En Fa
Kenzo Tjon En Fa 28 dagen geleden
Dus iemand met onderliggende klachten die overlijd na vaccinatie wordt geregistreerd als natuurlijke dood.... Dan zou iemand met onderliggende klachten die overlijd na COVID-19 te hebben gekregen toch ook als een natuurlijke dood geregistreerd moeten worden? Maar daar maak je mensen niet bang mee
Tanja Kuhlman
Tanja Kuhlman 28 dagen geleden
Een oude dame die net gevallen is aan de morfine is, had je geen vaccinatie moeten geven......
Mister Camworks
Mister Camworks 29 dagen geleden
Je kan overlijden door corona.......87% echter rolt er zonder problemen door heen....zo ook ik zelf...
L Van Kampen
L Van Kampen 29 dagen geleden
Dat is hoogstwaarschijnlijk ook WAAROM de overheid zegt we vaccineren eerst de toch al zwakkeren, mochten die dood gaan is het acceptabel. Maar hebben ze wel de extra informatie met bijwerkingen
Diane Xuereb
Diane Xuereb 29 dagen geleden
nlfast.info/head/u3y826Kvsbp8qZw/video
Optikification
Optikification 29 dagen geleden
Je hebt een keuze maar ja doe je het niet mag je straks nergens een en niets doen. Bij een straat overval heb je ook een keuze. Je hoeft je mobiel en portomonee niet af te geven.
Reinoud
Reinoud 29 dagen geleden
Overlijden na een val op hoge leeftijd is op zich niet vreemd. Voor hetzelfde geld heeft ze een kleine tia gehad of een infectie na beschadiging. Een vriend van mij van 50 is er zelfs ook aan overleden na een best harde val. Blijft altijd een trieste situatie :(
jody bullens
jody bullens 29 dagen geleden
hoe kan er in zo,n korte tijd een vaccen tot stand gekomen zijn???? nou bij mij geen spuit in mijn lijf!!!!!!!!!!!!!!!! radicaal tegen vacinatie corona.
Blobby Blobby Blobby
Blobby Blobby Blobby 29 dagen geleden
Ik wil graag en heel snel graag een DNA transplantatie. Er is ook iets met mijn hersens. Kan iemand mij helpen?
Xrp Billionaire
Xrp Billionaire 29 dagen geleden
Hopelijk worden alle pvvers en fvders dit jaar nog volgespoten met die troep 🤣😂🤣😂
gunther van hecke
gunther van hecke 29 dagen geleden
fake arts die vrouw is overleden door uw onkunde wss een hersenbloeding
Ellie de Groot
Ellie de Groot 29 dagen geleden
Ik heb TOCH nog een HELE belangrijk bericht. Waarom kunnen er zo'n KORTE tijd nou geen Medicijnen of vaccinatie voor Kanker en VELE andere levensbedreigende ziekten, NIET zo snel iets worden uitgevonden IK BEN DAAR ZO KWAAD OVER !!!
Blaze dog
Blaze dog Maand geleden
Stem FVD 🇳🇱♥️
Lidy
Lidy Maand geleden
Nu is hier ook nog astra zeneca aan toegevoegd.waar ook al mensen aan zijn overleden. Door bloedstolsel.
M E
M E Maand geleden
DES medicijn was ook een goedgekeurd medicijn, het DES schandaal weet u nog ? de gevolgen waren 10 jaar later niet te overzien voor alle des kinderen. Google maar even. Je weet niet wat deze vaccinaties in de toekomst veroorzaken !
Xyma
Xyma Maand geleden
HET / ER IS GÉÉN PANDEMIE, DOMBO !!! BLIND SCHAAP !!!
Only the truth Nothing but the truth
Only the truth Nothing but the truth Maand geleden
Het draait NIET om uw en mijn gezondheid. Het draait niet om het milieu. Het draait niet om eerlijk en transparant dialoog. Het landsbestuur draait niet om algemeen volksbelang MAAR om kartelbelang. De regime van Rutte heeft ons al één jaar gegijzeld en is niet vies van manipulatie en repressie van oprechte kritische geesten. De schade aan mensen, maatschappij en bedrijven is duizelingwekkend groter dan corona. Om 0,23% van de bevolking van de dood te redden is de de regime van Rutte bereid om 99,77% van de bevolking te laten CREPEREN!!! Dus het draait niet om ons te redden MAAR een weloverwogen, trapsgewijse vernietiging van de maatschappij en de Midden en Kleinbedrijf. Build Back Better, zegt Rutte, de ambassadeur van de WEF, te Davos!! Corona is meer dan een welkome rookgordijn en extreem uitgebuit mbv ANGST.
Els Driessen
Els Driessen Maand geleden
Een geweldige huisarts
Esther Hoogeveen
Esther Hoogeveen Maand geleden
Wat een prettige interviewer.
republica-esp-kiluminati
republica-esp-kiluminati Maand geleden
Ze was 90 geworden altijd vaccin geweigerd...
SmittyKitty
SmittyKitty Maand geleden
Bizar ... natuurlijke dood na een vaccinatie ... er zit iets heel kroms in die zin als je kijkt naar deze toestand. Bedankt 1Twente voor het uitnodigen van deze arts. Fijn dat jullie bijdragen aan een ander geluid.
icky flix
icky flix 2 dagen geleden
@Marco Ik heb wiskunde gestudeerd dus kan wel enigszins kansrekening en statistiek. Maar wat vindt jij toeval dan?
Marco
Marco 2 dagen geleden
@icky flix Te toevallig. Kan geen toeval zijn. Kun je kans berekenen? Zo ja alleen dan begrijp je dit.
icky flix
icky flix 7 dagen geleden
waarom is dat bizar, het gaat om iemand van in de 90 die "gezond" was. Dat jij weer iets hebt gevonden om dat vaccin te kunnen afkeuren prima. Maar er worden nou eenmaal geen autopsies gedaan op alle doden. Je zou ook kunnen afvragen of hij gezond was, heeft die huisarts hem onderzocht, of is die man nooit met klachten bij de huisarts geweest. Dat is ook een groot verschil
Mees Lucienne
Mees Lucienne 18 dagen geleden
ja idd voledig mee eens
Katia de Radiguès
Katia de Radiguès Maand geleden
Dank U. Eindelijk een duidelijke uitlet over de vaccinatie. Zou U geen franstalige colega die dat ook zo nettjes in het frans zou kunnen zeggen ?
Evelyne Depoorter
Evelyne Depoorter Maand geleden
Griepvaccin ook nooit gezet. Strontziek geweest van AstraZeneca vaccin. In jaren niet zooo ziek geweest. En ik ben 36j, twijfel hard om 2de te nemen... was geen lachertje...
Blaze dog
Blaze dog Maand geleden
Waarom heb je het corona vaccin dan wel gepakt?
Evelyne Depoorter
Evelyne Depoorter Maand geleden
Wat een goed gesprek. Dankjewel. Groetjes Evelyne Depoorter vanuit België Namaste 🙏🙏🙏❤💜💙💚💛🧡❤😇
Nick Regeling
Nick Regeling Maand geleden
Vaccineren vervolgens door werken tot je 71e tussentijds pensioens premies betalen en het muterende gen vaccin zorgt er wel voor dat jij je pensioen niet haalt , zodat Rutte de fondsen weer leeg kan trekken richting Brussel. Pure volkeren moord, een misdaad tegen de mensheid.
mi Ben
mi Ben Maand geleden
Mensen neem het vaccin niet! En voor de mensen die zeggen “Ja, het is voor ons veiligheid en het is ons aangeraden door de overheid” Meneer rutte, de koning, de rest van de tweede kamer nemen allemaal GEEN vaccinatie. Bill gates grootste funder van de vaccin neemt GEEN vaccin zijn kinderen ook NIET.
es suv
es suv Maand geleden
Deze huisarts wordt echt never uitgenodigd op de NPO
Waarom krijgt straks iedereen de ziekte van Parkinson?
15:26
Universiteit van Nederland
Weergaven 553K
BANKZITTERS KARAOKE 2.0
24:03
Bankzitters
Weergaven 433K
West England
25:02
Rick Steves' Europe
Weergaven 10 mln.
The Silent Child - Oscar® Winning Short Film
20:04
This Ultra Modern Tiny House Will Blow Your Mind
18:40
Living Big In A Tiny House
Weergaven 41 mln.
For the Love of Physics - Walter Lewin - May 16, 2011
1:01:26
Lectures by Walter Lewin. They will make you ♥ Physics.
Weergaven 6 mln.
BANKZITTERS KARAOKE 2.0
24:03
Bankzitters
Weergaven 433K
OP BEZOEK BIJ GEORGE'S DOCHTER | PaardenpraatTV
12:47
The best and worst show on every streaming service
20:12
Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?
16:55
SAVIO - ELKE DAG (PROD. MB)
2:25
Gewoon Boef
Weergaven 486K