De grootste partijen uitgelegd

  Weergaven 581,918

NOS op 3

15 dagen geleden

Dit zijn de dertien grootste partijen in de Tweede Kamer uitgelegd. Ga hieronder meteen naar de partij waarvan je meer wil weten. Of kijk ze gewoon lekker allemaal.
00:00 Intro
01:19 50PLUS
04:24 CDA
07:48 ChristenUnie
11:04 D66
14:25 DENK
17:37 Forum voor Democratie
20:41 GroenLinks
23:36 Partij van de Arbeid
26:47 Partij voor de Dieren
30:08 Partij voor de Vrijheid
33:26 SGP
36:24 SP
39:31 VVD
42:51 Outro
Kijk vanaf vanavond dus naar het NOS op 3 Verkiezingsprogramma. Daarin komen de lijsttrekkers bij ons op bezoek en gaan we in op de vragen die jullie ons gesteld hebben. We gaan dieper in op thema’s die jullie belangrijk vinden en er is ook ruimte voor een lach. Het begint zaterdag met demissionair premier Rutte. De dagen daarna zullen de lijsttrekkers in duo’s aanschuiven.
Dingetjes:
Rob Jetten is nog steeds fractievoorzitter, we hebben hem per ongeluk tot oud-fractievoorzitter gebombardeerd, excuus. Daarnaast haalde de VVD bij de vorige verkiezingen 33 zetels, niet 32. Ze hebben er nu nog 32, omdat VVD-Kamerlid Wybren van Haga in 2019 uit de fractie is gezet, en zijn zetel meenam. Bij de partijen waaruit GroenLinks is ontstaan, tonen we het logo van de NCPN, dat had de CPN moeten zijn.
---

Verantwoording:
In deze video is gekozen voor de dertien partijen die nu al in de Tweede Kamer zijn vertegenwoordigd, en die volgens de peilingen de meeste aanspraak maken op minimaal één zetel. In alle gevallen waarin we spreken over het kabinet, dus over de premier en de ministers, spreken we over ‘demissionair’, omdat het kabinet is gevallen. Voor een onafhankelijke volgorde hebben we gekozen voor alfabetische volgorde. Als we Jesse Klaver ‘de jongste lijsttrekker van het stel noemen’, dan doelen we op de dertien besproken partijen. De allerjongste is Jaron Tichelaar (19 jaar) van de partij JONG). Sommige afsplitsingen van de partijen worden in de video terloops genoemd. Maar er zijn natuurlijk meer partijen, in totaal 37. Drie van de nieuwkomers zullen bij ons te gast zijn in het NOS op 3 Verkiezingsprogramma: BIJ1 (Sylvana Simons), JA21 (Joost Eerdmans) en VOLT (Laurens Dassen). Hier (www.tkverkiezingen.com/id/vldbjed38mns/kandidaten_bij_de_tweede) vind je alle partijen die meedoen.
Bron stemgedrag over moties in de Tweede Kamer: partijgedrag.nl/. Partijgedrag is gemaakt door Elwin Oost. Hij wilde meer duidelijkheid geven over het werkelijke gedrag van partijen, los van wat er in verkiezingsprogramma's staat of wat er tijdens campagnes wordt beloofd. Hij heeft daartoe geautomatiseerd het stemgedrag van de partijen ontleed en doorzoekbaar gemaakt. Op de site kun je zelf bepalen welke partij wat betreft stemgedrag het meeste past bij jouw wensen en idealen. De site is onafhankelijk en niet gesubsidieerd.
Zit er een begrip in deze video waarvan je denkt, wat betekent dat nou ook alweer precies? Check dan bijvoorbeeld www.parlement.com, daar kan je veel extra uitleg vinden.
Opnamelocaties: Koepelgevangenis Breda (Jeanine), Werkspoorkathedraal Utrecht (Bobby, Gemeentemuseum Den Haag (Emil).
Muziek: ThatKidGoran
nlfast.info
Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal en praat mee! bit.ly/2PJk8Xg

Volg NOS op 3 ook op Instagram: nosop3

---------------------------------------------------------------

● VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: nosop3@nos.nl

● VOLG ONS OOK HIER: Facebook: nosop3 Twitter: nosop3
___________________________________________________

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Bij NOS op 3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook vind je hier uitleg bij het nieuws.
#verkiezingen #tweedekamer #stemmen

Reacties
NOS op 3
NOS op 3 8 uur geleden
Op veler verzoek hebben we nu ook de kleine partijen uitgelegd. Check 'm hier: nlfast.info/head/sWvT3bKWctmHb6Q/video
Luc Lindt
Luc Lindt 5 uur geleden
Overigens ook even uitleggen dat stemmen en grote/kleine partijen niet alleen maar plaatsvinden tijdens verkiezingen? En dat het verkiezingen zijn voor de leden van de tweede kamer, niet zozeer voor de ministers. Leden van de tweede kamer horen gekozen te worden om voor vier jaar in de kamer te zitten.
Just gamin'
Just gamin' 40 minuten geleden
Ik heb ze allemaal gekeken
J D
J D Uur geleden
Kan ik ook op Baardmans en de gang stemmen?
Marco van Gelder
Marco van Gelder Uur geleden
Uiteindelijk toch allemaal gekeken van 50 plus tot de VVD. Ik vind het stemmen erg belangrijk, ik denk dat ik al weet waarop ik ga stemmen maar, deze video was erg ophelderd
Anemoi
Anemoi 2 uur geleden
Saneer de NPO.
Just gamin'
Just gamin' 2 uur geleden
Wat zijn die blauwe s, t en m enzo de hele tijd?
Barro Kessler
Barro Kessler 3 uur geleden
Verkiezingen worden een grote farce! Fraude van de hoogste order. Drie dagen stemmen en stemmen met post zal deze verkeizingen kenmerken en afbranden.
Barro Kessler
Barro Kessler 3 uur geleden
Vijanden van de staat. Jullie tijd komen wel.
Beauty Neytiri
Beauty Neytiri 3 uur geleden
Dang die man met die baard is echt MOOI 😍😍😍
Lolzorkont
Lolzorkont 3 uur geleden
Dank voor deze video. Ik was van plan op de VVD te stemmen, maar nu ik zie dat ze niet het leenstelsel willen afschaffen en twijfel ik. Zelf ben ik student geweest en kreeg ik mijn 10k terug die ik had "geleend" omdat ik mijn studie had gehaald, maar als ik dit nog zelf had moeten afbetalen had ik een minder fijne start gehad.
Kerreber
Kerreber 4 uur geleden
Echt goed
Linger Add
Linger Add 4 uur geleden
Krijg steeds meer het idee dat de zwakkere in onze samenleving VVD stemmen en de linkse partijen. Deze mensen volgen de media als schapen en hebben geen eigen mening. Triest. Laten zich alles gezeggen.
Framboos Matroos
Framboos Matroos 5 uur geleden
Lol NOS op 3 heeft 333k subs
Gustav
Gustav 5 uur geleden
Keurig stukje indoctrinatie, zó uit het handboek. Vertel de kindertjes maar waar ze op moeten stemmen. Laat ze vooral niet zelf nadenken want daar zijn ze te stom voor. Zet de kinderen maar op tegen elkaar en tegen de oudere generaties, haten en verraden kunnen ze als de beste. Hou ze arm en hou ze dom, bedenk een vijand die ze mogen haten en aanvallen zoals PVVers of joden.
Pizu Meaku
Pizu Meaku 6 uur geleden
De partijen die met de belastingsfraude bezig waren moeten eruit: VVD, PVDA, D66. Weg ermee.
Rowan Koeleman
Rowan Koeleman 7 uur geleden
Echt top deze video!!
fy do
fy do 7 uur geleden
VVD♥️
Jasper
Jasper 7 uur geleden
Geert is trots op Nederland, maar noemt cultuur linkse hobby's...
Fire of Jagz
Fire of Jagz 8 uur geleden
Ben tot de conclusie gekomen dat zeker de sgp echt een hele rare partij is
fouoii gyhh
fouoii gyhh 12 uur geleden
14:17 In het originele filmpje zei hij 'politieke' meerderheid
Epic King
Epic King 14 uur geleden
waarom is er zo veel haat op euro? 🤣
fouoii gyhh
fouoii gyhh 12 uur geleden
Dienstplicht laat me niet lachen. Fvd gaat winnen. Zo niet, zullen wij het volk een staatsgreep houden tot fvd wint
Karim Abay
Karim Abay 14 uur geleden
Ik heb ze allemaal gezien en ik voorspel dat VVD, CDA en D66 gaan regeren. Gimmie my love
shpigenzig
shpigenzig 15 uur geleden
Aflevering over staatsinrichting zou wel mooi zijn!?
maladicmelllbo
maladicmelllbo 18 uur geleden
respect en dank voor de uitleg erg interessant voor de nieuwkomers in de politiek ;)
遊Legendgam34戲
遊Legendgam34戲 19 uur geleden
Dubbele nationaliteit mogen niet meer stemmen Ik wie half chinees is 👀
Niels H
Niels H 20 uur geleden
50plus: wij focusen op 50plussers Ik: oke dit negeer ik 50plus: oh en basisbeurs moet terug Ik: haha stemmen gaat brrrrrrrrrrr
Bo Deadly
Bo Deadly 23 uur geleden
Zo veel partijen delen de stemmen en zorgen dat Rutte aan de macht blijft , belachelijk .
Esma Sakic
Esma Sakic 23 uur geleden
Nou dit klopt niet, de punten die er per Partij worden genoeg en belicht zijn niet relevant. Als je je uiteindelijk verdiept in de partijen krijg je andere conclusies. Laats naar een debat gekeken van de 50+ Partij hierbij heeft de lijsttrekker verteld dat het onmogelijk is om de pensioenen leeftijd te verlagen en de pensioen te verhogen en dat ze dat niet gaan doen. DENK staat niet voor racisme maar voor de jongere publiek gelijke kansen ze investeren veel in het onderwijs en willen dat de gewone burgers niet worden achtergestel (belasting, bakenkans, woning).
Syxz eu
Syxz eu 23 uur geleden
Echt zielig geertje zit in zn eentje
Sam Breuker
Sam Breuker Dag geleden
PROPAGANDA
tom rens
tom rens Dag geleden
FvD, verschrikkelijk partijprogramma (en ik ben absoluut niet extreem links, gewoon liberaal). My gosh. Dan krijg je echt Lockdown.
Samantha J
Samantha J Dag geleden
Ik heb alles gekeken en ben helemaal overtuigd op wie ik nu ga stemmen!
Romyvs
Romyvs Dag geleden
Ik heb het de afgelopen dagen heel vaak met mijn vriend (allebei 21 jaar) over het kiezen gehad. Nu waren wij het niet overal met elkaar eens en hebben we allebei stemwijzers geprobeerd maar nu ik dit filmpje zie heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en helpt me bij het stemmen! Bedankt! Dit is zeker goed voor jongeren of ouderen die zich er niet genoeg in verdiepen... en wat zijn bijna 44 minuten van je tijd nou waard als het invloed heeft over de aankomende jaren van je leven?
Simon
Simon Dag geleden
Mooie samenvatting voor mij als Belg :)
ooosh
ooosh Dag geleden
Serieus, onder wat voor steen leven die jongeren?
Nicki Rowe
Nicki Rowe Dag geleden
Dienstplicht laat me niet lachen. Fvd gaat winnen. Zo niet, zullen wij het volk een staatsgreep houden tot fvd wint
peter E
peter E Dag geleden
Bleg, rekeningrijden..dat is iets wat ik niet vind kunnen! Elektrische auto's krijgen waarschijnlijk een uitzondering want zo goed voor het milieu, aangezien dat veel te duur is voor de gewone burger is dat oneerlijk. Gewoon houden zoals het is! En gewoon een kerncentrale bouwen, zijn we tegen 2100 met geluk klimaat neutraal
soinu foig
soinu foig Dag geleden
"Coffeeshops moeten dicht" "Voor een drugsvrije samenleving" ...gaat iemand het haar vertellen?
N Dubbeldam
N Dubbeldam 2 minuten geleden
Daarom
Frank Derksen
Frank Derksen Dag geleden
Beste is pvv, fvd puur om de kliek van laaste 10 jaar ff dikke middel vinger te geven🤣
Eggboy's sister ry
Eggboy's sister ry Dag geleden
Door deze video ga toch stemmen deze jaar 🤔dank aan NOS 👌
tomurg
tomurg Dag geleden
Ben zelf niet echt een stemmer en meer politiek neutraal. Maar als ik tijd heb of toevallig bij het stem bureau in de buurt ben ga ik voor de partij voor de dieren. Maar dan alleen omdat thuis geen gezeik te krijgen wat over het algemeen al vaak genoeg het negatieve effect is van politiek en omdat ik van dieren hou, meer dan van mensen.
Alexander de Sévaux
Alexander de Sévaux Dag geleden
See you at the stembus😎
BLACKLIGHT
BLACKLIGHT Dag geleden
Een 45 min video politiek video in elkaar zetten en dan alsnog even dikke beat erin zetten 43:33 heerlijk
Sarah
Sarah Dag geleden
Gaan jullie nog een video maken over de kleinere partijen? Er gaat al zoveel zendtijd naar de zittende partijen
Gijs Dull
Gijs Dull Dag geleden
Het eerste is al duidelijk. Markie gaat er gewoon al met de winst vandoor. Daar ben ik blij mee! Een persoon zoals Wilders als minster president zie ik namelijk niet echt zitten. Naast dit doet Rutte het gewoon prima, ik zie niet echt wat die fout doet.
Downstars
Downstars 2 dagen geleden
13 is het getal van de dood, wat willen jullie daar mee zeggen?
Ronald
Ronald 2 dagen geleden
Goede video! Dank 👌🏻 Ik heb m uitgekeken, dus hier dat hartje 😅
jappie bouwman
jappie bouwman 2 dagen geleden
❤️
Yothi tweeling
Yothi tweeling 2 dagen geleden
Wanneer NOS lange video uploadt 40:11
~Matthijs
~Matthijs 2 dagen geleden
Ik vind dat dit wel allemaal heel leuk wordt verteld. Groenlinks wordt helemaal aangeprezen en forum wordt helemaal afgekraakt. NOS in ongelofelijk links en kraakt al het rechtse af.
Oliver Smith
Oliver Smith 2 dagen geleden
Lang leven Kapitalisme! Socialist don't matter!
Oliver Smith
Oliver Smith 2 dagen geleden
Belasting omlaag. Geldkraan dicht. Dit systeem aanpakken. Betaal niet meer voor criminelen en hun huis en eten en noem het maar op. Laat hun waardeloze ouders het maar betalen. Jou kind jou geld. Jou gezondheidzorg jou geld. Betaal niet voor andere! Belasting omlaag zodat de middenklas meer geld heeft de rest doet er niet toe betaal niet voor andere!
Hayrunnisa Cuha
Hayrunnisa Cuha 2 dagen geleden
hallo mensen van x11
Angelina Kafeja
Angelina Kafeja 2 dagen geleden
VRT, maak dit eens voor België
Myungsoo
Myungsoo 2 dagen geleden
Natuurlijk moet FvD weer zwart gemaakt worden. NOS is duidelijk links.
Myungsoo
Myungsoo Dag geleden
@ConJared Negatief is subjectief.
ConJared
ConJared Dag geleden
@Myungsoo mischien hebben ze gewoon meer negatieve kanten dan andere partijen? En het is niet alsof de linkse partijen er vrijaf gaan. Dat GroenLinks een extreem moslim in hun partij hebben is zeker niet goe
Myungsoo
Myungsoo Dag geleden
@Dr Vagax waarom benoemen ze vooral negatieve feiten van rechtse partijen op ?
Dr Vagax
Dr Vagax Dag geleden
Ze noemen feiten op en nu zijn ze links?
Darinkification
Darinkification 2 dagen geleden
Wacht even, voor vrijheid en democratie? Je bedoeld vast tegen vrijheid en voor dictatuur, Je kan wel proberen een gelikt verhaaltje te verkopen maar het begint wel op te vallen dat het haaks op de realiteit staat.
Darinkification
Darinkification 2 dagen geleden
er is maar 1 partij die tegen de corona coronamaatregelen is.
Totally Average Gamer
Totally Average Gamer 2 dagen geleden
Uitkering omhoog maar alleen voor mensen die op 11 oktober geboren zijn
Anne x
Anne x 2 dagen geleden
Waar blijfen de 22 anderen partijen? :)
Laura RobloxXxAesthitc
Laura RobloxXxAesthitc 2 dagen geleden
Ik vind wel dat christen vaak wel afgewezen worden ik ben ook christen en word gepest door wat er in de politici gebeurt en dat is raar
koninglodewijk
koninglodewijk 2 dagen geleden
wat een leuke video. ik heb eer veel van geleerd.❤️
Peter Hoefnagels
Peter Hoefnagels 3 dagen geleden
Goede video NOS! Ik ga het bespreken in de klas!
lucasino8
lucasino8 Dag geleden
Zeg dat je zoon meer video's moet maken. Groetjes
The Mx5 Channel
The Mx5 Channel 3 dagen geleden
Als 26 jarige komt stemmen nog steeds over als kiezen tussen 20 maaltijden bij een restaurant waar je helemaal niet wilt eten. Maar je uiteindelijk maar niks besteld of wat pakt wat je kent. Want er is geen partij waar ik het 100% mee eens bent. Ik vind het maar een lastig systeem.
Ilse Denekamp
Ilse Denekamp 3 dagen geleden
Hele goede en prettige video! Thanks ik had er veel aan!!
Poep op je buik
Poep op je buik 3 dagen geleden
niets over het voorliegen van d66 over russisch invloed tijdens de verkiezingen waar wel roepen dat men zegt dat de pvv in strijd met de grondwet werkt volgens sommige... daar heeft D66 ook een handje van... referendum. donorwet. maar dat laatste noemen we maar niet....
jac
jac 3 dagen geleden
jullie moeteb echt engels gaan ondertitelen voor mensen met een migratieachtergrond die niet zo goed nederlands kunnen
Matsou 1903
Matsou 1903 3 dagen geleden
ah nu begrijp ik wat die letters inhouden :) heeft me een goeie 43 minuten gekost lol
Typically Thomas
Typically Thomas 3 dagen geleden
22:10 "100 km per uur" Das Rutte, genie
Eline Pol
Eline Pol 3 dagen geleden
groenlinkssss
Drecon84
Drecon84 3 dagen geleden
Geen ruimte voor diepgang in zo'n stukje, maar heel erg sterk als overzicht van wat er allemaal te koop is. Goed werk!
D. M.
D. M. 3 dagen geleden
Ik zie heel veel "goedkoper dit", "meer dat" terug, en dat is denk ik tekenend voor de politiek (ben geen expert), maar waar moet dat geld allemaal vandaan komen?
bofooit gojo
bofooit gojo 3 dagen geleden
"CDA (niet pvv)" humorrrr 😂
Willem Gijs
Willem Gijs 3 dagen geleden
VVD stemt altijd mee met D66. Ze zijn gewoon links midden. Niet rechts midden.
bofooit gojo
bofooit gojo 3 dagen geleden
συνομιλίες συνδέθηκαν απευθείας στο κινητό μου. Η Μάικλ με βοήθησε να την παρακολουθώ όλο το εικοσιτετράωρο και πήρα συγκεκριμένα στοιχεία για τις διαφυγές της. Εάν
Willem Gijs
Willem Gijs 3 dagen geleden
Vrijheid staat centraal bij het VVD. Nou dat is te merken.
Willem Gijs
Willem Gijs 3 dagen geleden
Ik heb niet gekeken. Maar zijn de appjes van CDA en VVD ook genoemd? Gok van niet ;). En dat die appjes van Fvd er slechts 17 waren van de 200k berichten? in een onofficieel forum app? Die niet eens beheerd werd door Freek Jansen?
Willem Gijs
Willem Gijs 3 dagen geleden
Inmiddels gekeken. Niks over de appjes van het CDA en VVD. Toevallig hoor. Wel FVD benoemen maar niet de rest ;).
Willem Gijs
Willem Gijs 3 dagen geleden
Gewoon allemaal Fvd stemmen. Je gaat toch geen prikkie nemen voor iets waarvan wij jongeren een 99.99% kans hebben om het overleven? En over de hele linie 99,77%? Ik wil gewoon door Europa kunnen reizen zonder dat verplicht een prik moet hebben. Voor iets wat minder gevaarlijk is dan autorijden voor mij. Gaat mij puur om het principe. Ik beslis zelf over wat ik wel en niet neem.
masterkey14
masterkey14 3 dagen geleden
Stemmen is altijd zinloos!!!! Kabinet is te sterk! In alle gevallen!!! Veel meer transparantie en veel meer controle op het Kabinet. Wel goede informatie.
Salie Cryptoman
Salie Cryptoman 3 dagen geleden
Niet onverwacht dat FVD slecht uit dit stukje komt. Gemaakt door de NOS.
Griffix
Griffix 3 dagen geleden
FVD
MP Ante
MP Ante 3 dagen geleden
Iedereen zegt in de comments dat jongeren zich niet bezig houden met de politiek, dat jongeren niet weten wat er afspeelt etc. Ik ben zelf 13 jaar maar ben erg bezig met de politiek. In mijn klas zijn we ook er erg mee bezig. Ik vind dit heel erg, dat iedereen zomaar over alle jongeren gaan zeggen. Je bent vrij om je mening te uiten maar houd rekening met andere!
Dutch Salafs
Dutch Salafs 3 dagen geleden
31:33 HAHAHAH
Ronron RonRon
Ronron RonRon 5 uur geleden
YES! goed gegokt.
1alexloch
1alexloch 3 dagen geleden
Kan dit ook voor kleinere partijen gebeuren?
MajorNL
MajorNL 3 dagen geleden
Het blijft lastig om te kiezen welke partij jou nou het beste reflecteert. Het is nu wel duidelijk geworden op welke partijen ik totaal NIET zou stemmen. Komt er ook nog een video over de opkomende partijen (partijen die op dit moment nog een zetel in de tweede kamer hebben)?
Schofield
Schofield Dag geleden
@MajorNL top, en zeker eens maar geeft toch een beter beeld dan deze video. Ik lees zelf altijd de partij programmas om te zien wat een partij nou echt wil
MajorNL
MajorNL Dag geleden
@Schofield zeker al gedaan, alhoewel stemwijzers ook niet 100% integer zijn
Schofield
Schofield Dag geleden
Wellicht gewoon de kieswijzer invullen inplaats van een subjectieve video kijken
JEUGDZORG vs MENSENRECHTEN
JEUGDZORG vs MENSENRECHTEN 3 dagen geleden
Als iemand heeft de laatste persconferentie gezien dan snap dat de MAATREGELEN ONZIN ZIJN! Welkom op mijn NLfast - kanaal, waar ik over ONZIN die andere organisatie verkoopt, namelijk organisatie alias Jeugdzorg! Jeugdzorg is een gele georganiseerde en daarom ook gelegaliseerde maffia die onder dekmantel van noodzakelijke uithuisplaatsingen zich bezighoud met ILLEGAALE ADOPTIES EN KINDERROFF EN KINDERHANDEL!
Charlotte Bx
Charlotte Bx 4 dagen geleden
Ik had nooit verwacht dat ik een video over de politiek af zou kijken😂
Maik Lok
Maik Lok 4 dagen geleden
Wel duidelijk wie het script heeft geschreven haha
Deneaz
Deneaz 4 dagen geleden
Ik snap niet hoe je dit kan kijken en alsnog op groenlinks kan stemmen
Samot?
Samot? 4 dagen geleden
Sorry hoor maar 50+ is gewoon comedy
Dab 38
Dab 38 4 dagen geleden
Goed filmpje. Komt er Engelse ondertiteling beschikbaar?
George Thomas
George Thomas 4 dagen geleden
Γνωρίζω έναν πολύ καλό χάκερ που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε είδος πειρατείας, είτε τηλέφωνα είτε υπολογιστές. Η γυναίκα μου ήταν τόσο ομαλή στο κρύψιμο της απιστίας της, οπότε δεν είχα καμία απόδειξη για μήνες. Μου παραπέμφθηκαν σε κάποιον χάκερ και αποφάσισα να τον δοκιμάσω. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο, επειδή όλα τα μηνύματα κειμένου της συζύγου μου, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Facebook, το Whatsapp, τα μηνύματα κειμένου, το Viber, το IG και ακόμη και οι τηλεφωνικές συνομιλίες συνδέθηκαν απευθείας στο κινητό μου. Η Μάικλ με βοήθησε να την παρακολουθώ όλο το εικοσιτετράωρο και πήρα συγκεκριμένα στοιχεία για τις διαφυγές της. Εάν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας είναι ειδικός στην απόκρυψη της περιπέτειας εξαπάτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο whatsapp [+33 7 52 41 47 65] ή να στείλετε email στο [arturplavnik@gmail.com] για να του πείτε ότι ο Κέλβιν σας παραπέμπει. Ο Θεός να ευλογεί. 🙂 🙂. 💪 📢 💪 💪.
dopesoul
dopesoul 4 dagen geleden
Jammie, nog een portie propaganda voor het politiek theater
Danique Adam
Danique Adam 4 dagen geleden
fantastisch hoe neutraal en objectief dit gepresenteerd en vormgegeven is! kudos : )
Miriam Korver
Miriam Korver 4 dagen geleden
Wanneer komt de dertien kleinste partijen uitgelegd
Wu Wei
Wu Wei 4 dagen geleden
We krijgen weer de mening van de NOS cq regering door onze strot gedouwd. Wie kijkt er nog naar die onzin?
Wietse van der Schee
Wietse van der Schee 4 dagen geleden
D66 is vergeten waar het voor staat🤔 Sigrid gaat toch veel zetels verliezen #wegermee
Castor Klapaucius
Castor Klapaucius 4 dagen geleden
Ik ben 19 en sinds vorig jaar maart lid van de PvdA en JS. Er zijn wel wat oudere gezichten maar het ontbreekt er ook niet aan de jongeren :)
Thijs!
Thijs! 4 dagen geleden
Heb geen idee hoe ik kan bewijzen dat ik deze hele video 2x heb gezien! Ik vond dat jullie dit echt fantastisch hebben uitgelegd, zo maken jullke dit onderwerp erg interessant.
Anniek
Anniek 4 dagen geleden
Henk Krol: Te veel ego bij 50 Plus Ook Henk Krol: 'Lijst Henk Krol'
Chahinez
Chahinez 4 dagen geleden
Voor de mensen die niet gaan stemmen, stem alsnog! Laat je stem horen! Maakt niet uit of je buitenlander bent, stem!
Nionity
Nionity 5 dagen geleden
Ik ga voor het CDA Stemmen! Bevalt voor mij het beste. Het past bij mijn leeftijd en het past bij wat ik nodig heb als leider van nederland. En in volgorde welke partijen bij mij passen | CDA,GL,D66,PvdA,PvdD,SP Veel plezier met stemmen iedereen!
De kleine partijen ook uitgelegd
16:44
Maarten van Rossem - Studium Generale
1:37:56
University of Twente / Universiteit Twente
Weergaven 404K
Pawn Stars: 5 SUPER RARE ILLEGAL ITEMS | History
20:54
Dutch Public Broadcasting - Sunday with Lubach (S09)
16:46
vpro zondag met lubach
Weergaven 1,5 mln.
De moeilijkste discussie ter wereld
12:04
Waarom heb je helemaal geen 8 uur slaap nodig?
11:25
Universiteit van Nederland
Weergaven 95K
Waarom krijg je stress van thuiszitten? | Erik Scherder
18:56
Universiteit van Nederland
Weergaven 422K
Pawn Stars: 5 SUPER RARE ILLEGAL ITEMS | History
20:54
Het VACCIN Lied ("Head & Heart" Parodie)
3:12
Celine & Michiel
Weergaven 298K
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Weergaven 16 mln.
Dude Wars | OT 24
25:56
Dude Perfect
Weergaven 12 mln.
Keezer's Quest | Zondag met Lubach (S13)
6:51
vpro zondag met lubach
Weergaven 322K