Van Roosmalen: 'Waar ik me echt aan ergerde: Diederik Gommers' | NPO Radio 1

  Weergaven 94,554

NPO Radio 1

22 dagen geleden

Kippenvel, dat krijgt Marcel van Roosmalen van de stem van Diederik Gommers. 'Diederik Gommers is iedere ochtend zeven liter kwark naar binnen lepelen, je wordt er somber van', zegt hij op NPO Radio 1.

Dit is het officiële NLfast-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Het nieuws van alle kanten.

Volg ons op Twitter: nporadio1​
Volg ons op Facebook: nporadio1​
Volg ons op Instagram: nporadio1​
Volg ons op LinkedIn: www.linkedin.com/company/npo-...

En abonneer je op dit kanaal!

Reacties
vbddfy euuyt
vbddfy euuyt 11 dagen geleden
Geweldig!
Notti
Notti 12 dagen geleden
Tijd dat Roosmalen zijn bek houdt. Met die gore ongewassen rotbek van hem. Beetje zeggen dat Limburg zo'n ramp had verdiend. Respectloos. Er zijn zo'n 1000 gezinnen die nu niet meer thuis kunnen wonen, in principe dakloos, terwijl meneer Roosmalen straks na de show weer lekker gaat genieten van zijn luxe huis.
bowen voowy
bowen voowy 12 dagen geleden
💜🙏👌😆💜
sehhi vooty
sehhi vooty 9 dagen geleden
om ons te vernietigen. Ik heb jullie door
xrrxy vvoi
xrrxy vvoi 13 dagen geleden
😂😂😂 fantastisch!
vbddfy euuyt
vbddfy euuyt 11 dagen geleden
vaccinejihad.com/#
crkuijer
crkuijer 14 dagen geleden
Ja vanavond weer op TV! Luistert niet naar zijn vrouw.
kleermaker1000
kleermaker1000 14 dagen geleden
Gommers, die dan weer veel te optimistisch was om de volgende dag met grote waarschuwingen te komen met die verkeerde stem en intonatie van hem.
bowen voowy
bowen voowy 12 dagen geleden
president maken van Nederland dan komt alles goed.
Philippe
Philippe 14 dagen geleden
Een tijdje geleden (nog voor de hele covid toestand) heb ik iets gelezen waar ik vreemd van op keek. Ouders moeten noodgedwongen naar België gaan met hun kinderen die langdurig op IC moeten. Dit omdat er in Nederland gewoon onvoldoende plaatsen zijn voor kinderen. Voor een tekort aan bedden op IC heb je zelfs geen covid nodig.
jerpet Mokum
jerpet Mokum 15 dagen geleden
Geweldig! Iemand die 'met humor' zegt waar het op staat!
Mark
Mark 15 dagen geleden
Klopt! Maar dat heb ik ook bij: Lange Frans, Famke Louise, Lil kleine en consorten, Frank snoeks, van Gaal, Engel, Klaver, Roethof, Simons, Baudet, Pechtold, Denk, BIJ1, de gehele SBS club, de gehele RTL club, er zijn tegenwoordig zoveel voorbeelden te noemen van mensen/instellingen/bedrijven die ik niet meer wil horen of zien. Iedereen krijgt een platform maar de boel wordt steeds platter!
Anno Elzinga
Anno Elzinga 15 dagen geleden
Wat een subjectieve onzin komt Marcel zijn strot uitrollen zeg. Hij spreekt duidelijk voor zichzelf. Maar hou het dan voor jezelf. Diederik was een betrouwbaardere bron van informatie dan het hele kabinet te samen. Prettige uitstraling, prima stem. Niks mis mee.
bilij pdan
bilij pdan 15 dagen geleden
👍👍👍
Sara Cook
Sara Cook 15 dagen geleden
DATME: ok.me/ehOj -p-o-r-n--s-e-x----۞ CHOOSE YOUR DREAM GIRL !💖🖤❤️#今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!#この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたも ん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした #今後は気をライブ配信の再編ありがとうです! #この日のライブ配信は、 #かならりやばかったですね! #1万人を超える人が見ていたもん( #笑) #やっぱり人参最高! #まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした #垃圾
Stijn Hommes
Stijn Hommes 16 dagen geleden
Waar ik me aan erger: constante spam.
Soinas Doyi
Soinas Doyi 16 dagen geleden
Corona virus is erg kritisch …. geen voetbalsupporters besmetten …. wel festivalgangers besmetten… kan iemand van de experts hierover voorlichting geven .
Marco de Mol
Marco de Mol 16 dagen geleden
BBB = BoerBurgerBeweging = Build Back Better. Toeval? Nee. Ik weet zeker dat de boeren geheime meetings houden om een aardappel te onwikkelen met tentakels en hoorns om ons te vernietigen. Ik heb jullie door
Googlelinea Dextra
Googlelinea Dextra 16 dagen geleden
vaccinejihad.com/#
j Oudshoorn
j Oudshoorn 16 dagen geleden
O Hans er ligt een jongere met zeven aandoeningen en een positieve pcr test op het IC. Dat is een 100% stijging met gisteren. Laten we alles dicht doen en Ad Osterhaus president maken van Nederland dan komt alles goed.
Soinas Doyi
Soinas Doyi 16 dagen geleden
Er zijn 0,0 extra IC bedden geregeld en er zijn 0,0 extra IC verpleegkundigen opgeleid omdat Diederik Gommers dat niet nodig vindt. Want graag houdt Diederik Gommers de
Siegfried de Jong
Siegfried de Jong 16 dagen geleden
Academy of ideas kanaal op NLfast!
Avia Dezigns
Avia Dezigns 16 dagen geleden
Messcherp!
Ine Yoga
Ine Yoga 16 dagen geleden
Super! Oh sorry....... 🤭
R H
R H 16 dagen geleden
Prachtig! Kon die pedante dropl*l van een Gommers al vanaf dag 1 niet uitstaan.
mijuo roui
mijuo roui 16 dagen geleden
Corona virus is erg kritisch …. geen voetbalsupporters besmetten …. wel festivalgangers besmetten… kan iemand van de experts hierover voorlichting geven .
Hans Dokman
Hans Dokman 17 dagen geleden
Ben niet altijd een fan van je maar deze is wel goed ! Zou Gommers het gewoon stiekem gedaan hebben en nu kamer arrest van zijn vrouw ?
Aron Alici
Aron Alici 17 dagen geleden
Enorm goed gesproken!
Inez Karkabe
Inez Karkabe 17 dagen geleden
nou.. ze weten echt wel dat ze persee van niets moeten weten, iets genuanceerder.
drttyu liqm
drttyu liqm 17 dagen geleden
Hoe vaak moet Ferd nog zeggen dat het Ferd is en geen Fred. Al klinkt Fred natuurlijk logischer. Fred Grappenhuis. Voortaan noemen we hem gewoon zo. Fred.
Akash van Kessel
Akash van Kessel 17 dagen geleden
Geweldig. Wat een opluchting dit te horen. Dit gevoel is het inderdaad. Het is genoeg. Opzouten Gommers.
LazioJohnny 79
LazioJohnny 79 18 dagen geleden
Lopen ze eerst al achter en nou ook nog onder...
Koen van Vlaenderen
Koen van Vlaenderen 18 dagen geleden
Diederik Gommers is de vleesgeworden naïviteit, en zo ziet naïviteit er dus uit. Hij gelooft heilig in het pandemie sprookje, en bijvoorbeeld ook dat de paus de plaatsvervanger van God op aarde is, waar Rutte en Grapperhaus net doen als of ze het goed menen met ons, en zogenaamd "hun excuses aanbieden aan Gommers", om vervolgens onze samenleving verder kapot te maken. Ik denk dat ik mijn tv maar weg gooi, Gommers past zo ie zo niet in het beeld.
drttyu liqm
drttyu liqm 17 dagen geleden
) te maken , lees het boek van Schwab maar de elite vind dat er te veel mensen zijn dus wat doe je dan , juist haal maar lekker dat vaccin ik pas daar voor ,
Ernie Works
Ernie Works 18 dagen geleden
Er zijn 0,0 extra IC bedden geregeld en er zijn 0,0 extra IC verpleegkundigen opgeleid omdat Diederik Gommers dat niet nodig vindt. Want graag houdt Diederik Gommers de aandacht gericht op Diederik Gommers en zijn IC. Want bij Diederik Gommers komt alles samen; hij is het middelpunt. In alle RIVM modellen is Diederik Gommers de belangrijkste parameter en ook de enige uitkomst. Alle virus varianten en scenario's leiden naar Diederik Gommers. We doen het allemaal voor Diederik Gommers.
Johanna te Riele
Johanna te Riele 18 dagen geleden
Ik vind dit veel te veel eer voor die druiloor.
Hans
Hans 18 dagen geleden
Verwarring, verderf, dood, verdeel en heers. Brood en spelen. Dan heb ik ze allemaal gehad. En Marcel van Roosmalen is een speelpop om voor afleiding te zorgen. Meer is het niet. Beetje blaten langs de zijlijn.
Wakkere Wakkere
Wakkere Wakkere 18 dagen geleden
Inmiddels meer dan 17000 vacinatiedoden in deEU dankzij dezeer onbetrouwbare fabrikanten en overheden. Binnenkort gaan er ook kinderen sterven!
Globetrotter
Globetrotter 18 dagen geleden
Nee echt? Nu pas Marcel? Nu pas het besef dat onze o zo stichtelijke,betrouwbare,integere roverheid, een complot uitvoerd tegen hun eigen bevolking.
Jacob Kajuiter
Jacob Kajuiter 18 dagen geleden
Van Roosmalen is en blijft een fenomeen.
Jadja
Jadja 19 dagen geleden
Je hebt toch niet goed geluisterd naar Gommertje, die tot 2x vertelde dat men zich met het Deltavariant heeft laten inspuiten.😉 nog maar ff goed terug luisteren dan😉😂😂😂
jan van boxsel
jan van boxsel 19 dagen geleden
Rutte is een M.O.T. Windhaantje zonder G.P.S. Een Manipulatief Opportunistisch Teflon WINDHAANTJE zonder Geweten, Principes en Schaamte… Rutte heeft ooit stichting A.A.P. opgericht. Academie Achterbakse Politici. Hij, als eerste student, slaagde summa cum laude P.S. We kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze, die het probleem heeft veroorzaakt. Albert Einstein
Den Wiessimo
Den Wiessimo 19 dagen geleden
Zonde van de tijd, als je iets wilt horen dat hout snijdt kijk eens naar de buitenparlementaire onderzoekscommissie of dat interview dat Reiner Fuellmich pas gehad heeft met dr David Martin.
kiki vrh
kiki vrh 19 dagen geleden
Jullie weten van niets....ze weten precies waar ze mee bezig zijn. De reset een feit, maar helaas slaapt het gros fijn door met de gedachte dat de overheid of wie dan ook het wel oplost. Langzaam aan druppelen de berichten van vaccinatie schade de wereld in..nu nog via alternatieve media, maar dit is net als de reset, niet te stoppen.
Paca
Paca 19 dagen geleden
de IC capaciteit is alweer afgeschaald.. een paar honderd bedden minder dan voor de maatregelen crisis.. en Gommers roept al sinds 2018 dat er te weinig IC bedden zijn. Deze man is een useful idiot en niets anders.
Pepijn van Reijmersdal
Pepijn van Reijmersdal 19 dagen geleden
Tja, iemand moet die papieren plandemie gaande houden....
Maurice Meijers
Maurice Meijers 19 dagen geleden
Die fucking sympathieke Gommers idd 😂
Frans Mense
Frans Mense 19 dagen geleden
Tja mensen wordt wakker als je nu nog niet ziet wat ze van plan zijn , heeft niks met het virus ( wat nog steeds niet geisoleerd is en apart foto van gemaakt is omdat het er niet is ) te maken , lees het boek van Schwab maar de elite vind dat er te veel mensen zijn dus wat doe je dan , juist haal maar lekker dat vaccin ik pas daar voor ,
Gitareur
Gitareur 19 dagen geleden
Diederik G. heeft dit jaar met kippenvirologe M. Koopmans de Machiavelli prijs gewonnen... Nederland is een teer vaasje. Beste mensen wordt wakker en gebruik je gezond verstand.
Creature NL
Creature NL 19 dagen geleden
Van Dissel vind ik erger. Dat is een soort Mengele die het liefst iedereen inclusief kinderen verplicht laat vaccineren. ☠️💀☠️
Creature NL
Creature NL 16 dagen geleden
Je moeder moest zich schamen voor jouw geboorte!
Dirty Harry
Dirty Harry 18 dagen geleden
Hou toch op man met dat slappe gelul. Je vergelijking is volledig misplaatst. Ga je diep schamen!
Evelyn Prohn
Evelyn Prohn 19 dagen geleden
Graag ook Koopmans & Osterhaus uit beeld…
AvAp
AvAp 17 dagen geleden
TV uit het raam is de oplossing.
Constant wireless
Constant wireless 19 dagen geleden
Helaas loopt het volk gehynotiseerd achter het toneelgezelschap aan met in de hoofdrollen Pinokkio, sjamaan Hugo en een stelletje clini clowns.
Schorpi Oen
Schorpi Oen 16 dagen geleden
Of achter ijdeltuit Baudet
T.S.
T.S. 19 dagen geleden
Geweldig!
Helena Baxter
Helena Baxter 19 dagen geleden
🤣🤣
Peter Simson
Peter Simson 19 dagen geleden
geweldig
E. Bussink
E. Bussink 19 dagen geleden
Tja! Wat denkt of weet van Roosmalen eigenlijk over de rest van dat onvoorstelbaar leugenachtige kabinet? Heeft hij ook gezien hoe de leugen gisteren volop aan het licht kwam bij een vraag van Gideon Meijers over Klaus Schwab met zijn boek 'The Great Reset", aan Rutte? Waarom onderzoekt hij de heren de Jonge en Rutte en dit afgrijselijke boek van Klaus Schwab van het WEF niet eens grondig om werkelijk zicht te krijgen op die zogenaamde pandemie en A status?
Marco P
Marco P 19 dagen geleden
Marcel van Roosmalen wordt langzaam ook wakker! Heeft wel een tijdje geduurd, maar ja de staatsomroep maakt iedere maand een paar euro’s over op zijn bankrekening. Ben benieuwd hoelang hij nog mag blijven.
Toon M
Toon M 16 dagen geleden
@Marco P 😂🤣🤣🤧👏
Marco P
Marco P 18 dagen geleden
@Dirty Harry Jouw TBS ook!
Dirty Harry
Dirty Harry 18 dagen geleden
Jouw uitkering wordt ook door de staat betaald. Daar zeur ik toch ook niet over.
Roel R
Roel R 19 dagen geleden
Prima betoog Marcel ! Met dit verschil dat Diederik Gommers zich nu zelf maar uitnodigt om gratis (?) aan de praattafels aan te schuiven om ongevraagd zijn heilloze boodschap weer over ons uit te storten !
vlad vl
vlad vl 19 dagen geleden
Mensen we moeten het met z'n allen doen. Als er weer maatregelen worden genomen in de herfst moeten we met z'n alleen een vuist maken en ons NIET AAN DE MAATREGELEN HOUDEN. Kom een keer op voor je vrijheid of wil je de rest van je leven zo leven? Wil je corona, corona, corona, mondkapjes, mondkapjes en vaccins, vaccins, vaccins, de rest van je leven horen op tv, internet en radio? Het wordt tijd om weer normaal te leven MET corona en geen aandacht te geven aan deze ontspoorde "experts" die in de grootste tunnelvisie zitten die de mensheid gekend heeft. Hou op met testen, hou op met cijfertjes bijhouden. Het is genoeg geweest.
Fruthof Von Lusthoven
Fruthof Von Lusthoven 19 dagen geleden
En mss nu gaan al die slaafse Nederlanders het inzien .. dat ze al 1.5 jaar bedrogen worden, wel een beetje laat vindt je niet?
Dirty Harry
Dirty Harry 18 dagen geleden
Dus....en corona is alleen in Nederland zeker. Althans in jouw sneue universumpje. Jij en je bange vriendjes denken dat ze het door hebben maar ze begrijpen er feitelijk 0,0 van. Sterkte hoor!
martincuracao1
martincuracao1 20 dagen geleden
NPO = fake news
DrBPhD
DrBPhD 20 dagen geleden
Wat een lul!
DrBPhD
DrBPhD 20 dagen geleden
PS Van Roosmalen dus, niet Gommers.
Rapalaron
Rapalaron 20 dagen geleden
Wacht maar tot de Gommers mutatie komt.
Theo Vroomans
Theo Vroomans 20 dagen geleden
Van Roosmalen Diederik Gommers heeft meer hersens en waardigheidin zijn pink dan jij in jou rotkop
brigitte Lobbes
brigitte Lobbes 20 dagen geleden
Weer lachen.😊
vlnd fee
vlnd fee 20 dagen geleden
ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf
Ingrid van der Zaag
Ingrid van der Zaag 20 dagen geleden
Heerlijk dit; vanuit uw tenen...
ZEUS 8611
ZEUS 8611 20 dagen geleden
Welke pandemie ...? Net zoiets als de verdwenen hittegolven ...? 😂😂🤣!!
Fee Dee
Fee Dee 20 dagen geleden
Wie nou nog denkt dat dit om corona gaat is de echte wappie
Antoon
Antoon 20 dagen geleden
Het is allemaal geweldig,nice,toppie.Allemaal reacties waar we geen zak aan hebben.
New Jones
New Jones 20 dagen geleden
altijd blijven lachen
jeltina gerritsen
jeltina gerritsen 20 dagen geleden
Goedzo.
jeroen de glas
jeroen de glas 20 dagen geleden
Hoe vaak moet Ferd nog zeggen dat het Ferd is en geen Fred. Al klinkt Fred natuurlijk logischer. Fred Grappenhuis. Voortaan noemen we hem gewoon zo. Fred.
Globetrotter
Globetrotter 18 dagen geleden
Fart
Billy Natnek
Billy Natnek 20 dagen geleden
you will own nothing and be happy. the great reset is waarom we in lockdown zitten. het staat allemaal in een programma boekje van de bilderberg group. eigenlijk heel eng hoe accuraat dat boekje van 10 jaar geleden de situatie van vandaag beschrijft. tot aan de engelse en zuid afrikaanse variant aan toe. op papier is the great reset niet eens zo verkeerd, maar communisme is op papier ook niet eens zo verkeerd. de werkelijkheid is echter anders. dan die vaccinatie waanzin. alsof je een antivaccer bent als je geen experimenteel vaccin waar de langdurige effecten nog niet van bekend zijn in je lichaam wilt spuiten. NEE we zijn niet tegen vaccins maar we zijn WEL tegen het feit dat we als labratten een vaccin massaal moeten gaan testen.
F Post
F Post 20 dagen geleden
Gommers die aandacht geile slisser heeft gisteren bij RTL Boulevard gezegd: Het is geen garantie als je nu gevaccineerd bent met die Delta variant dat je het virus toch niet bij je draagt en het toch kunt verspreiden dus daarvoor als dat de reden is is het geen goede reden. Hij zit nu weer aan te sturen op een derde vaccinatie. En hij zegt doodleuk dat ze de Deltavariant hebben ingespoten. En waar spuiten ze het in? Welke spier, de Delta spier. Denk daar maar even over na. Lang leve de farmacie! Denk dat het filmpje wel weer verwijderd is. Hij vind dat iedereen zich moet laten vaccineren. Britt Dekkers vind dat het ieders eigen keuze moet zijn. En Humberto vroeg zich af waarom hij zich dan heeft laten vaccineren als je evengoed ziek kan worden en het kan verspreiden.
Piet Geerts
Piet Geerts 20 dagen geleden
En wat als je in de Gommersstraat woont?
Linda Thape
Linda Thape 20 dagen geleden
💜🙏👌😆💜
GoshawkeyesII
GoshawkeyesII 20 dagen geleden
Geweldig weer,Marcel!!
F IB
F IB 20 dagen geleden
Gommers heeft commentaar waar hij niet over gaat. Hij heeft commentaar over vaccinatie en lockdown beleid. Vraag hem eens waarom het afgelopen anderhalf jaar de IC capaciteit in Nederland niet verdrievoudigd is. Die IC capaciteit is waar hij overgaat en die is niet wezenlijk vergroot. Is nog steeds veel en veel lager per hoofd van de bevolking tov bij voorbeeld Duitsland. Vraag het DAT eens? Wim Kieft zou zeggen 'Gommers is teveel in zich gaan geloven'
Arie Nan
Arie Nan 20 dagen geleden
Er zouden genoeg ziekenhuisbedden zijn geweest als de regering er de laatste 10 jaar met zijn poten afgebleven was. Voorheen hoorde je daar niet eens over dat er een tekort aan bedden was, er was toen genoeg capaciteit in de ziekenhuizen.
De Hardloop Academy
De Hardloop Academy 20 dagen geleden
Lekker bezig Marcel. Geef ze er maar lekker van langs ,dat zooitje Fake verspreiders en aandacht beluste inmiddels bekende BNN`ers.
Bart Schoppers
Bart Schoppers 20 dagen geleden
Betweter van Roosmalen...
dik stukkien
dik stukkien 20 dagen geleden
ik begin me echt af te vragen wat voor soort koffie de regeringsleiders wereldwijd drinken. Het is duidelijk dat ze bijna allemaal aan een soort verstandsvernauwing lijden. Het is beslist geen zuivere koffie.
dik stukkien
dik stukkien 15 dagen geleden
@MusicMaïstro_97 Haha, ik dacht dat Sjors de Clown dat altijd aanprees als zuiver koffie.
MusicMaïstro_97
MusicMaïstro_97 15 dagen geleden
Nespresso, what else?
Hans
Hans 18 dagen geleden
Verstandsverbijstering?? Welnee ze zitten er tot hun schouders in bij het WEF.
recolaq
recolaq 19 dagen geleden
Ha,ha. Deze ken ik nog niet. Ik luid mijn eigen slechte grap in.
Patrick Krijgsman
Patrick Krijgsman 20 dagen geleden
Ga zo door Marcel. Je columns zijn zo scherp en raak. Helemaal geweldig. Ik hoop dat je snel iedere avond op tv een late night programma krijgt, samen met Gijs Groenteman. Ik ga kijken. Eindelijk echt iets anders op de buis. Tot die tijd luister ik al je columns op de radio.
Mimi Zorn
Mimi Zorn 20 dagen geleden
Corona virus is erg kritisch …. geen voetbalsupporters besmetten …. wel festivalgangers besmetten… kan iemand van de experts hierover voorlichting geven .
Mimi Zorn
Mimi Zorn 14 dagen geleden
@Fedde van der Vorm met mijn eerste post wil ik duidelijk maken dat besmettingen overal voor komen en niet alleen bij festivalgangers….
Fedde van der Vorm
Fedde van der Vorm 14 dagen geleden
@Mimi Zorn je hebt geen pcr test nodig voor een wedstrijd en daarnaast zeg je in je originele post dat mensen niet besmet worden bij voetbalwedstrijden...
Mimi Zorn
Mimi Zorn 14 dagen geleden
@Fedde van der Vorm Dat is te verwachten…ondanks het vaccin is de kans dat het virus wordt overgedragen nog minimaal 50%… en ook de pcr test staat niet om zijn betrouwbaarheid bekend.
Anneke 100
Anneke 100 15 dagen geleden
@Mimi Zorn whataboutism, je hebt het over voetbalsupporters
Fedde van der Vorm
Fedde van der Vorm 15 dagen geleden
Ik heb het bij een voetbalwedstrijd gekregen hoor
Liesje Lansbergen
Liesje Lansbergen 20 dagen geleden
WAT ECHT ERG IS: wij worden in onze huizen opgesloten. Maar verder is IEDEREEN vooral vrij: om te doen wat hij/zij wil
Fina
Fina 15 dagen geleden
@Dirty Harry 🤣🤣🤣🤣
Dirty Harry
Dirty Harry 18 dagen geleden
Dat krijg je als je een enkelband hebt. Had je ook maar niks uit moeten vreten.
Jeannette
Jeannette 19 dagen geleden
Je wordt niet.......je LAAT je....
tony mctony
tony mctony 20 dagen geleden
Wie is wij en wie is iedereen? Klinkt een beetje krom dit
Manon Schrijftante
Manon Schrijftante 20 dagen geleden
Wat moest ik weer ontzettend lachen! Diederik met zn kwarkontbijt. Dracula met een bril op. Het Gommers virus valt niet te bestrijden.
Johan Judocus
Johan Judocus 19 dagen geleden
Gommers variant
Mar
Mar 20 dagen geleden
Geweldig uitgesproken, zo is het en niet anders
Ingrid Koster
Ingrid Koster 20 dagen geleden
Grandioos!!
Cor Willems
Cor Willems 20 dagen geleden
Fantastisch. Maar ook Rutte, de Jonge, Kuipers, Grapperhaus, Osterhaus (toeval?) enz. verdienen deze aanpak. Aandachtgeile psychopaten die geen reet geven om de volksgezondheid. En wat de NOS betreft, het jourlaan stort al anderhalf jaar met enige regelmaat nep nieuws over ons uit. Zo doorzichtig als wat, en iedereen gelooft het.
AvAp
AvAp 17 dagen geleden
Zie de antwoorden . Er zijn velen totaal gemanipuleerd door de verrotte media. Je hebt domweg gelijk.
AP Janssen
AP Janssen 20 dagen geleden
Jij stort al anderhalf jaar met enige regelmaat nep nieuws uit bij Harry Hol, wappie.
Kepler
Kepler 20 dagen geleden
En wie zagen we gisteren weer op de angstporno tv? Gommers ja ja hij was er weer. Heintje Gommers.
freek schonenbeek
freek schonenbeek 20 dagen geleden
Die heks van koopmans ook per direct verwijderen....wat een eng oud wijf is dat zeg. Beetje onze centen opvreten!
Steven
Steven 20 dagen geleden
Jouw centen? dat zullen er niet veel zijn.
P Klein
P Klein 20 dagen geleden
Laten de mensen zich liever afvragen waar de griep is gebleven,we hebben lui zoals Gommers helemaal niet nodig,dat zijn alleen maar zakkenvullers en machtgeile figuren .
P Klein
P Klein 19 dagen geleden
@DrBPhD Ga lekker je genieten van je prik zolang je nog kan .
DrBPhD
DrBPhD 19 dagen geleden
@P Klein Écht van het padje of doe je alsof?
P Klein
P Klein 19 dagen geleden
@DrBPhD Ze hebben je al aardig gehersenspoeld,mocht er wat in zitten .
90MinutenLangVoorOnzeClubUitAmsterdam
90MinutenLangVoorOnzeClubUitAmsterdam 19 dagen geleden
Beheh behehhh beeehhhh Alert!
DrBPhD
DrBPhD 20 dagen geleden
Het griepseizoen is uitgebleven door de maatregelen. Lockdowns werken nu eenmaal, dat is al meer dan een eeuw bekend uit de tijd van de spaanse griep. Ze verlagen de infectiedruk. Het coronavirus verspreidde zich ondanks dat wel, en op een zodanige manier dat de IC's vol lagen. Kun je nagaan wat het zonder maatregelen geweest zou zijn.
Jack Hes
Jack Hes 21 dag geleden
Geweldig
Lambert S
Lambert S 21 dag geleden
Had jij maar zoveel kennis als Gommers. Kletsen lang de zijlijn is zo makkelijk. Zonder enige verantwoordelijkheid. Makkelijk.
Josee Theeuwes-Broeders
Josee Theeuwes-Broeders 21 dag geleden
En zo is het!
A S
A S 21 dag geleden
Is dit niet de man die thierry voor gek verklaarde...wie is er gek...misselijk ventje dit🤮
connected online
connected online 21 dag geleden
Gisteren slechts 1 cov19 dode met onderliggend lijden in Nederland. In Groot-Brittannië slechts 7 Duitsland 1. Paniek om niks
90MinutenLangVoorOnzeClubUitAmsterdam
90MinutenLangVoorOnzeClubUitAmsterdam 19 dagen geleden
Maar dan zeggen ze, maar als we zo doorgaan dan gaat iedereen dood over 2 weken.
connected online
connected online 21 dag geleden
covid19💉 vaccins met ernstige risico's⚠️ die niet vermeld worden🤐, toegediend met indirecte dwang, waarbij big pharma in de wet heeft laten vastleggen dat niemand hun kan aanklagen!🤐 Ondertussen belastinggeld via allerlij constructies ontduiken en in allerlij organisaties zitten om hun invloed🤑 uit te oefenen! Ziek. En dat met medewerking van onze 🇳🇱💉overheid!
Dirty Harry
Dirty Harry 18 dagen geleden
Haha, zo...jij bent onderweg het spoor flink kwijt geraakt (of kweit zoals jij het waarschijnlijk zou schrijven) . Wat een dom gelul man.
connected online
connected online 20 dagen geleden
@Marcel heb ik geen mening over
Marcel
Marcel 20 dagen geleden
Ben benieuwd wat jouw mening is over wat er eerder was: de kip of het ij?
Star Light
Star Light 21 dag geleden
Eerst roepen mensen wij willen af van alle corona maatregelen. Daarna moet Rutten excuses aanbieden aan diezelfde mensen omdat hij toegaf aan hun roep.
Dorethe Disveld
Dorethe Disveld 20 dagen geleden
Dan is dit de eerste keer dat Rutte naar de mensen heeft geluisterd.
Tarabass
Tarabass 20 dagen geleden
Moet? Van wie? Niet van mij hoor! Als je nu nog niet door hebt dat het een clowns world is en wat het doel is van deze pcr test pandemie ga je het nooit meer zien
Bobrowski
Bobrowski 21 dag geleden
Marcel, heb je al gehoord hoe het er bij aankomst op het vliegveld in Israel aan toegaat iedereen die is gevaccineerd naar links, de anderen naar rechts hoop er in je volgende column iets over te horen het deed me denken aan de tropische warmte een paar jaar geleden in Polen de bezoekers die in de rij stonden om Ausschwitz te bezoeken werden om af te koelen ongevraagd getrakteerd op een waterdampdouche het virus van de debiliteit waart blijkbaar onverbiddelijk alsmaar rond
Marcel
Marcel 20 dagen geleden
Jij bent echt af
Anneke Riezebos
Anneke Riezebos 21 dag geleden
Jammer dat u het nu pas ziet meneer Van Roosmalen.
E. Bussink
E. Bussink 19 dagen geleden
Nou, hij lijkt enkel het topje van de ijsberg te willen zien of ook hij mag niet rechtuit spreken...
Antoon
Antoon 20 dagen geleden
Als het kalf verdronken is.Een hoop achteraf gelul,waar we geen zak mee opschieten
Truus Jenskens
Truus Jenskens 21 dag geleden
Ze komen hier nooit mee weg, alleen een tribunaal kan het antwoord zijn. Dit mag nooit meer gebeuren.
Anneke 100
Anneke 100 18 dagen geleden
@Frans Mense Word wakker. Er komt helemaal geen tribunaal. We leren leven met covid en die kan ook weer verdwijnen. Lees de geschiedenis er maar op na, net als bij de Spaanse griep, het pokkenvirus en de pest. Dit is allemaal niet nieuw, voor ons wel, maar voor de mensheid niet. ‘Er is niets nieuws onder de zon’
Bert Van der vorst
Bert Van der vorst 19 dagen geleden
@Frans Mense Neurenberg is niet meer valse hoop ! Allemaal omgekocht 🤑💉 Mvg
Frans Mense
Frans Mense 19 dagen geleden
Dat heb ik meer gehoord dat mag nooit meer gebeuren , vandaar de neurenberg wetten , geschiedenis herhaalt zich dit is erger , vandaar dat ze eigen wetten en regels maken , b.v. Op de A- lijst zetten niet dat het gevaarlijke ziekte is maar om hun maatregelen re kunnen uitvoeren en veel mensen gaan er nog in mee ook , onbegrijpelijk
Bert Van der vorst
Bert Van der vorst 19 dagen geleden
Te laat ! Bijna iedereen stond in de rij bij de teststraat of heeft zich al laten vaccineren . Wat zeurt iedereen nog ? Ze hebben er zelf aan meegewerkt . En nog steeds . Want ja we willen wel op vakantie .naar een pretpark . Naar een disco . Denken jullie nou echt dat deze regering niet wist dat het zo zou gaan werken . Schapen volk volgt wel . Dus niet zeuren . jullie hebben er zelf aan mee gewerkt . En nog steeds app . QR code. Testen . Vaccinatie. Corona app ( paspoort ) Wie heeft deze nog niet ? Half Schiphol staat vol met mensen die deze al hebben .
Anneke 100
Anneke 100 19 dagen geleden
Tribunaal 😂😂😂
Menno Poelsma
Menno Poelsma 21 dag geleden
Zal mij benieuwen of er een inreis verbod voor Surinamers naar Nederland komt, zal wel niet want de overheid heeft de snelheid van een slak met rugpijn.
Menno Poelsma
Menno Poelsma 21 dag geleden
We zitten in een biologische evolutionaire holocaust, de aarde wil van ons af. Want ta ta ra ta de Suriname variant komt er aan, nog agressiever dan de Delta variant.
Remco Tuijt
Remco Tuijt 21 dag geleden
Nice one !
"What does this say?"
0:29
MasFace
Weergaven 15 mln.
Lijpe - Innerlijke Rust (prod. JasonXM)
2:30
"What does this say?"
0:29
MasFace
Weergaven 15 mln.
Lijpe - Innerlijke Rust (prod. JasonXM)
2:30
Party Like A Queen! (Clash of Clans Official)
0:44
Clash of Clans
Weergaven 14 mln.
Trying to Bench 405 lbs Underwater | OT 28
19:46
Dude Perfect
Weergaven 10 mln.
Aventura, Bad Bunny - Volví (Video Oficial)
3:52